Over ons

Babyzwembadje.nl is een online shop die zich specialiseert in opblaasbare babyzwembadjes, accessoires en speelgoed. Ons snelgroeiende assortiment bevat alleen de leukste en beste producten voor een onvergetelijke zomer. Alle zwembadjes in ons assortiment zijn van het merk Intex, de nummer 1 leverancier van zwembaden en accessoires. U bent dus gegarandeerd van uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Bovendien heeft u 1 jaar garantie op al onze producten.
Bestellen doet u eenvoudig in onze webshop. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur worden geplaatst, worden de volgende werkdag geleverd. Bekijk voor meer informatie onze pagina met verzendinformatie. Bent u toch niet tevreden met uw bestelling? Dan kunt u deze binnen 14 dagen retourneren.

Veilig & Verzekerd shoppen


Veiligheid staat bij ons voorop, bij ons shopt u dan ook in een beveiligde omgeving waarbij uw persoonlijke gegevens beschermd worden. U kunt dit zien aan het groene slotje in de adresbalk van uw browser. Bovendien zijn wij ook aangesloten bij The Feedback Company BUYSMART. Dit houdt in dat alle aankopen die u via onze webshop doet verzekerd zijn. Voor meer informatie over BuySmart klik hier.

Bedrijfsgegevens

Babyzwembadje.nl, onderdeel van America Webshops
kvk: 61530166
BTW-nummer: NL201859038B01
Postadres: ’t Zanddorp 26, 4335AJ Middelburg
Tel: +31 683820354
E-mail: info@babyzwembadje.nl